Peluang Perniagaan

Saya TIDAK BERMAKSUD menggesa anda untuk menyertai program ini SERTA MERTA! Anda cuba fahami terlebih dahulu. Itulah tujuan saya sediakan video2 pencerahan ini. Tidak perlu kepada GESAAN kerana saya benar2 yakin setiap orang yang faham peluang ini TIDAK AKAN melepaskan begitu sahaja.

SEKIRANYA ANDA BENAR SERIUS INGIN MENGAMBIL PELUANG INI SILA TONTON KESEMUA VIDEO DI BAWAH!

Memahami Apa Yang Di Maksudkan Dengan Bitcoin ? Dan Bagaiamana Cara Untuk Menggunakan Bitcoin ?

Memahami Apa yang Di Maksudkan Dengan Mining Dan Bagaiaman Konsep Mining Bitcoin Yang Sebenar ?

Peluang Untuk Jana Pendapatan(Dalam Bitcoin) Secara Pasif Bersama BitclubNetwork

SERONOKNYA KALAU DUIT MASUK SETIAP HARI!

Keja hari2 buka henfon tgk ler hasil lombong Bitcoin.. berapa harga dalam market kami tak kesah.. naik turun harga bukan urusan kami.. yg penting tiap hari kami dapat stok bitcoin yg fresh dari langit hehehe.. kemarin dah habis jual.. arini dapat lagi.. jual lagi.. esok dapat lagi stok baru.. pastu jual lagi.. 1000hari tanpa henti.. caj urusan 10sen jer

PEMBETULAN = 1000 HARI

CONTOH :

Menggunakan Lombong #1, jika jumlah Bitcoin yang dilombong pada hari itu = 1 BTC dan terdapat 100 saham maka setiap saham akan menerima .01 BTC. Daripada pendapatan ini, 50% akan dibayar sebagai keuntungan untuk setiap saham (.005 BTC) dan 50% lagi (.005 BTC) akan digunakan untuk membeli saham tambahan.

Jadi, jika nilai 1 Bitcoin = USD$500 dan anda mempunyai 1 saham maka anda akan mendapat USD$5 (.01 BTC) yang mana $2.50 akan dibayar kepada anda dan $2.50 lagi akan digunakan untuk membeli saham tambahan bagi pihak anda. Dalam kes ini, anda akan membeli saham tambahan sebanyak .005 dengan $2.50 itu dan anda akan mempunyai 1.005 saham untuk pengiraan pendapatan hari berikutnya.

**Penting: Setiap saham penuh yang dibeli akan bertahan selama 1,000 hari. Ini kerana keperluan pengiraan matematik yang semakin sukar dan kuasa perkomputeran yang sentiasa meningkat untuk menyelesaikannya yang menjadikan proses perlombongan Bitcoin (atau Matawang Kripto yang lain) juga semakin sukar. Maka, kami telah mengenalpasti bahawa had 1,000 hari ini adalah tempoh masa yang paling sesuai berdasarkan pasaran hari ini.

Kesimpulannya dlm bitclub semua profit/duit/btc yg kita dpt setiap hari ada di bahagikan kapada 2 bahagian iaitu repurchse(beli share/maintance mesin) dan witdhdrwal (cash/saving). Dengan adanya sistem seperti ini anda akan TERIMA bitcoin BERTERUSAN dengan hanya SEKALI MODAL

JOM CASHKAN BITCOIN ANDA!